Despre

DESPRE NOI

Un Fast Food pe gustul pofticiosilor.

Povestea Pofte începe în anul 2016 când ne-am dorit să încercăm gusturi noi și delicioase. Ne-am pus pe treabă și am adus un bucătar originar din Turcia pentru a ne ajuta să găsim combinația perfectă a celor 21 de plante și 7 condimente pe care le regăsești în rețetele noastre. Pentru brandul Pofte mirodeniile au cel mai important rol în prepararea tuturor produselor, iar pentru a obține rezultatul gustos, delicos și savuros, avem grijă ca ingredientele folosite să fie mereu proaspete și naturale.

La Pofte găsești atât varianta sănătoasă pentru fast-food, cât și clasica shaorma delicioasă. Încă de la început, ne-am gândit la clienții care preferă produsele light, iar pentru ei preparăm zilnic produse de post și salate pline de prospețime.

Știm deja că te-am făcut pofticios!

VEZI MAI MULT

Pofte.ro
Restaurant POFTE

Food is the basis of being, and it should be tasty 🤤. Our team achieved the "delicious-food" result with the help of an illustration.

EXPLORE
Pofte.ro

POFTELE VIN ACASĂ

Când te gândești că îți este poftă de un Burger delicios sau o shaorma gustoasă ai toate șansele ca parteneri noștri să ajungă la tine chiar în timp ce te gandesti la cate de bun e.

Comandă acum prin: